Balíčky Wellness pro muže a ženy...

25.01.2011 13:07

 

wellness by oriflame

 

  •      Obsahují jednorázová balení na 21dní.
  •      Užíváním neubývá svalová hmota a posilují se klouby.Smile
     Balíčky Wellness pro ženy
Obsahem denní dávky pro ženy je:
  •      1x Švédský komplex pro krásu (Astaxanthin)
  •      2x Omega 3
  •      1x Komplex vitamínů a minerálů

Co můžeme říct o složení těchto vitamínů

   Astaxanthin,co to je?
Nazýváme jej vitaminem krásy. Má omlazující efekt a vyhlazuje vrásky. Obsahuje Švédskou červenou řasu, která je bohatá na minerály. Působí proti volným radikálům. Chrání před UV zářením. Má silnější účinky než antioxidanty či vitamin E. Tudíž stoupá efektivita daného produktu jako celku.

   Omega 3 nebo-li Rybí tuk
Působí proti případným neurologickým onemocněním a napomáhá při regeneraci. 
Je to prevence proti skleroze,
wellness balickytromboze, mozkové příhodě a infarktu. Srovnává nedostatky pleti. Obsahuje mastné kyseliny EPA a DHA, které jsou pro naše tělo nezbytné bohužel si je náš organismus není schopen sám vytvořit.

   Komplex vitamínů a minerálů
Poskytuje každodenní dávku vitamínů nezbytných pro naše tělo. Tento komplex je navíc obohacen o další 3 důležité složky:
  1. Kyselinu listovou, která napomáhá tvořit genetickou informaci DNA a RNA. Je velmi vhodná pro těhotné, kdy napomáhá regulovat zdravý růst plodu.
  2. Železo, které je nezbytné pro tvorbu krve. Sloučení Fe3plus a Fe2plus tvoří řadu stopových prvků, které chrání před řadou onemocnění. Nedostatek železa v krvi může vést k Anemii (chudokrevnost).
  3. Vápník, který je pro naše tělo nezbytný už jen tím, že tvoří kosti.Je to stavební materiál lidského těla.
                             _______________________________________

Shrnutí
Celý komplex má účinky poskytovat tělu nezbytné vitamíny a minerály. Podporuje mozkové a kardiovaskulární funkce. Dodá více energie. Podporuje hydrataci zevnitř. Zlepšuje kvalitu výživy vlasů, nehtů a pokožky. Umožní nám lépe se soustředit a výrazně zlepší funkci paměti.
balicek pro zeny



Balíčky Wellness pro naše milované mužeSmile
Obsah vitamínů je stejný jako u vitaminů pro ženy, ale je obohacen o selen ahořčík. O stopový a hmotnostní prvek, neboť jejich vytížení v aktivním životě narůstá. Účinky svalové regenerace jsou vyšší.
  •      Selen působí v organismu jako antioxidant. Likviduje volné radikály, snižuje tím riziko vzniku rakovinného bujení a působí jako prevence proti prostatě. Snížení selenu v potravě ovlivňuje negativně kardiovasculární systém, zvyšuje cévní onemocnění a riziko infarktu myokardu.(Nesmí se však překročit jeho denní dávka 60-200ug na den). 
____________________
Shrnutí
Poskytuje tělu zásadní vitaminy a minerály, podporuje mozkové a kardiovasculární funkce,zlepšuje a násobí svalovou sílu a vytrvalost. Dodá energii a zlepší vzhled pokožky, vlasů a nehtů.
balicek pro muze
 
 
Důležité!!
  •      Konzumaci vitamínů doporučuji 30 minut po jídle, nejlépe po snídani. Při požití vitaminů na lačno je riziko mírného tlaku v břiše.
  •      Během prvních 14 dnů užívání se může na pleti projevit tzv.Samočistící efekt, který jde do zániku. 
 

 

 

Vyhledávání

Katalog

Aktuální katalog Oriflame

Aktuální katalog Oriflame

 

Katalog 6 platnost od 11.4.2011 do 1.5.2011

 

 

Oriflame na Facebooku